08-34 21 22

Hälseneinflammation Behandling


Vi använder oss av flera olika behandlingsmetoder för att du snabbt ska slippa problem och värk med hälsenan.

Hälseneinflammation behandling med laser

Behandling av hälseneinflammation med medicinsk lågeffektslaser är både smärtfritt och riskfritt. Laserljuset ger energi som stimulerar kroppens egen förmåga till självläkning av kroniska och tillfälliga skador, samt inflammationer. I oberoende medicinska studier har det visat sig att laserljuset har en mycket positiv verkan vid behandling av dessa besvär.

Hälseneinflammation behandling med skanlab

Skanlab är en behandlingsapparat som ger värme och ökar blodgenomströmningen lokalt till området som behandlas. Värmen som Skanlab skickar ut har en direkt verkan på blodkärl samt ger en behaglig muskelavslappning i området. Muskelns effektivitet ökar och stärks av den ökade blodcirkulationen.

Skanlab används på det sätt att man först lägger en avlång pinne av stål under området. Sedann lägger man en gel på det skadade området som leder ut värmen. Våra hälesene specialister masserar med apparaten runtomkring området, och då uppstår rörelseenergi i form av värme. Stålpinnen och rörelseapparaten sänder elektriska impulser mellan varandra

Hälseneinflammation behandling med tejpning

Ett annat effektivt sätt att behandla dina hälseneproblem är genom kinesio tejpning.Kinesiotaping påverkar aktiveringen av det neurologiska systemet, kroppens informationsprocessor och cirkulationssystemet. Musklerna påverkar inte enbart kroppens rörelser utan också de venösa flödena, lymfaflödena, kroppens temperatur etc.

Felaktig muskelfunktion leder därför till en rad symptom. Kinesiotapen har den unika egenskapen att den kan rehabilitera 24 timmar om dygnet och hjälper kroppen att aktivera sin egna läkningsprocess.

Hälseneinflammation behandling rehabilitierngsprogram

Tillsammans med våra hälsenespecialister tar ni fram ett rehabiliterings- och träningsprogram för att påskynda läkningen.

Vill du slippa dina hälseproblem idag? Ring oss på 08-34 21 22 för att boka tid.

Har just varit hos sjukgymnasten och fått behandling. Något som kallas för Skanlab, samma behandling jag fick för ungefär ett år sen då min hälsena blev inflammerad, då kunde jag inte gå.. Iallafall så hjälpte det jättebra, då fick jag behandling 3 gånger i veckan i ca 4 veckor och det gick över. Så jag hoppas verkligen att det ska hjälpa det här nu!Skanlab är en behandlingsapparat som ger värme och ökar blodgenomströmningen lokalt till området som behandlas. Värmen som Skanlab skickar ut har en direkt verkan på blodkärl samt ger en behaglig muskelavslappning i området. Muskelns effektivitet ökar och stärks av den ökade blodcirkulationen.

Skanlab används på det sätt att man först lägger en avlång pinne av stål under området, alltså i mitt fall på magen, dvs att jag ligger på den. Sen lägger man en gel på det skadade området, mitt fall ryggen, som leder ut värmen så att säga. Man masserar med apparaten som visas på bilden runtomkring området, och då uppstår rörelseenergi i form av värme. Stålpinnen och rörelseapparaten sänder elektriska impulser mellan varandra

Det är riktigt skönt att få behandlingen. Kraftigt skönt. Men efteråt kommer något som heter behandlingsvärk…. Men i det långa loppet HOPPAS jag på förbättring!